2/22/2013

I'm off to Miami!



Nyt lähtö on oikeasti jo lähellä. Tuntuu että vasta äsken ajattelin, että no sinnehän on vielä aikaa vaikka kuinka, mutta se on nyt. Huippua! Mä oon tässä yrittäny ihan väsyneenä pakata viimeisiä tavaroita laukkuun. Oon ehkä maailman surkein pakkaaja ja siirrän sitä aina niin pitkään kunnes se on väistämättä edessä. No nyt sitten silmät ristissä yritän tässä pakkailla ja miettiä mitähän olennaista tarvitsisin vielä matkalle mukaan... Meillä on lähtö kolmelta yöllä kohti Helsinki-Vantaata, eli noin neljän tunnin päästä. Lennämme ensin Lontooseen ja sieltä sitten Miamiin. Ystäväni ottaa miniläppärinsä mukaan, jotta saisimme sinne kaikki kuvat turvaan ja ehkä mahdollisesti saataisiin postattua jotain tänne blogiinkin. Toivotaan että se onnistuu, sillä olisi kiva päivitellä reissun kuulumisia myös tännekkin! :)

Nyt jatkan tätä lemppari puuhaani, eli pakkaamista...
Mukavaa viikonloppua kaikille myös tänne koti suomeenkin!


2/21/2013

Liikunta & minä


Päätin raottaa hieman omaa liikuntataustaani ja sen merkitystä elämässäni, sekä kertoa kuinka itse päädyin opiskelemaan kyseistä alaa.

Liikunta on ollut lapsesta asti aina osa elämääni. Vanhempani ovat laittaneet minut harrastamaan monipuolisesti milloin mitäkin. Tästä olenkin erittäin kiitollinen, sillä olen päässyt kehittymään monilla osa-alueilla kun olin pieni, sekä liikunnasta on jo varhain tullut luonteva osa elämääni. Sillä on suuri merkitys tulevaisuuden kannalta mitä lapsena on tehnyt. Vaikka esimerkiksi se, että olen ollut aika vilkas lapsi ja juoksennellut tai kiipeillyt milloin missäkin on kehittäny motorisiataitojani paljon ja olen ollut nopea oppimaan. Olen myös perheeni ainoa tyttö ja omistan kaksi veljeä. Ehkä tällä oli jotain vaikutusta siihen, että minusta tuli sellainen poika-tyttö, jonka parhaat kaverit olivat aina poikia ja joiden kanssa leikittiin aina niitä poikien leikkejä.

Tosiaan olen ollut hyvin liikkuva lapsi ja niin äitini aina jaksaakin muistuttaa, että siinä vaiheessa kun opin kävelemään ei enää paluuta entiseen ollut. Minun kanssa sai olla kuulemma silmät selässäkin. Mutta minkäs sille voi kun menojalka vipattaa. No sellainen olen kyllä vieläkin. Aina menossa ja tekemässä jotain. Liikunta on ollut hyvä kanava johon olen päässyt purkamaan tätä energisyyttäni.
Muistan ylä-asteelle mennessäni, että äitini kertoi nähneensä lehdessä ilmoituksen uudesta minun ikäisten tyttöjen salibandyjoukkueesta, johon haettiin pelaajia. Ei kauaakaan kun oli ensimmäiset treenit ja maila kädessä juoksin pallon perässä. Tätä kesti koko ylä-aste aika ja nämä vuodet olivat ikimuistoisia. Sain monta hyvää ystävää, joiden osan kanssa olen yhteyksissä edelleenkin. Kaikki ne pelimatkat, se fiilis ja joukkuehenki. Se oli hienoa aikaa. Olenkin myöhemmin miettinyt, että ylä-aste aikani meni minulla oikeastaan täysin urheilun parissa, eikä paljon biletys kiinnostanut. Olin siis hyvin kiltti nuori, ainakin omasta mielestäni...
Kuitenkin ysi luokan keväällä jouduin selkäleikkaukseen, jonka takia jouduin jättämään urheilun vuodeksi. En hirveästi muista tästä vuodesta mitään tai mitä olisin tehnyt. Muistan vain että toipumiseen meni pitkän aikaa. ennen kuin pystyin tekemään asioita jo suht normaalisti. No mutta minun luonteellani ei kuitenkaan koko vuodeksi jääty vain sänkyyn makaamaan, vaan kyllä sitä aika nopeasti toipumisen jälkeen alkoi taas tehdä jotain pientä. Kilpatasolle en kuitenkaan salibandyssa enää palannut. Aloitin enimmäkseen käymään kuntosalilla ja jollain ryhmäliikuntatunneilla.

No kuinka sitten päädyin opiskelemaan kyseistä alaa? Olen aina ollut koululiikunnassa hyvä ja liikunta kuului suosikki aineisiini. En varmaan aikaisemmin ollut asiaa sen enempää miettinyt, kunnes menin ylä-asteelle jossa meillä oli todella hyvä ja innostava liikunnanopettaja. Tällöin ajattelin, että tätä minäkin haluan. Joskus olen kuullut joitain kauhutarinoita liikunnanilon pilanneista opettajista peruskoulussa, mutta omalle kohdalleni sattui kyllä äärettömän hyvä tapaus. Nimittäin hänen innoittaman kiinnostuin itse alastakin. Ajatus jäi sitten kypsymään päähäni, kunnes lukioaikoina menin töihin erääseen liikuntakeskukseen. Tutustuin siellä erääseen liikunnanohjaajaan, joka ehdotti että lähtisin opiskelemaan tätä alaa. Silloin aloin tosissaan miettimään asiaa ja ottamaan selvää paikoista. Päädyin ensin Joensuuhun opiskelemaan liikunnan ohjauksen peruskoulutuksen Itä-Suomen liikuntaopistoon, joka kesti yhdeksän kuukautta. Tästä koulutuksesta ei siis valmistu ammattiin, vaan se on hyvä valmistava koulutus liikunta-alalle pyrkiville tai vaikka liikunnallinen välivuosi työelämästä. Tässä koulutuksessa kävimme monipuolisesti läpi eri lajeja, paneuduimme ryhmien/yksilön ohjaamiseen, tutustuimme erityisliikunnan eri osa-alueisiin ja opiskelimme niin anatomiaa kuin fysiologiaakin. Sain tästä koulutuksesta erittäin hyvän pohjan, jonka jälkeen hain urheiluopistoon opiskelemaan liikuntaneuvojaksi.

Opiskelen nyt jo toista vuotta ja keväällä olisi tarkoitus valmistua. Eli tätä alaa olen opiskellut siis kohta lähes kolme vuotta. Taitoa, tietoa ja kokemusta on ehtinyt karttua paljon. On ollut erittäin hienoa päästä tutustumaan niin monipuolisesti niin moneen eri lajiin ja päästä kehittämään omia laji- ja ohjaustaitojaan. Koulussa meillä tulee jo opiskelujen puolesta paljon liikuntaa ja oma peruskunto pysyy ainakin hyvällä tasolla opiskellessa. Liikunnasta on näin myöhemmin tullut minulle keino kehittää itseäni fyysisesti, sekä keino pitää huolta henkisestä hyvinvoinnistani. Liikunnalla on niin monia hyviä vaikutuksia niin fyysisesti kuin henkisestikkin, sekä se on välillä hyvä keino pitää pää ja ajatukset kasassa. Mutta kuten tekstistä varmaan huomaakin, niin liikunnalla on minulle iso merkitys elämässä. Nautin siitä ja sen parissa opiskelusta. Oikeastaan se miksi aikoinaan halusin lähteä tätä alaa opiskelemaan oli halu päästä jakamaan liikunnaniloa, innostaa ihmisiä liikkumaan ja auttamaan heitä saavuttamaan omat tavoitteensa!

Jos teillä kenelläkään heräsi mitä vain kysymyksiä esimerkiksi vaikka opiskeluuni liittyen, niin kysykää ihmeessä! Vastailen mielelläni! :)



Mukavaa loppuviikkoa kaikille!



2/20/2013

Favorites from the Body Shop



Tässä kolme suosikkiani Body Shopilta ja kuten näkyy olen kunnon kookos fani. Rakastan kookoksen tuoksua ja jo pitkän aikaa tämä coconut body milk on pysynyt vakio kosteusvoiteenani. Se jättää iholle ihanan tuoksun ja vie hetkeksi ajatukset aurinkorannoille. Nyt laajensin kokoelmaani suihkusaippuaan sekä kookosöljyyn. Kookosöljyä olen käyttänyt pääosin hiusten latvoihin ja se on toiminut tässä erittäin hyvin. Kosteuttaa latvoja sekä jättää niihin ihanan tuoksun. Suosittelen! :)

Here's my favorite products from the Body Shop. I love the smell of coconut! :)

YSL spring/summer 2013 & that hat


Nämä kuvat nähtyäni en voinut itselleni enää mitään. Ihastuin täysin tuohon isoon lierihattuun ja asuihin joihin se on yhdistetty. Varsinkin hattu yhdistettynä tuohon maxihameeseen näyttää mielestäni niin hyvältä!

Tässä siis kuvia Yves Saint Laurentin kevät/kesä 2013 mallistosta Pariisin muotiviikoilta.

Here some pictures from Yves Saint Laurent spring/summer 2013 collection. I have totally fallen in love with that hat and those amazing outfits!






Eikö näytäkkin upealta? Mä ainakin sytyn näihin ihan täysillä!

Tässä vielä asukuvia kolmesta julkkiksesta, jotka mielestäni yhdistävät hatun asuihinsa onnistuneesti.

Don't you think that those outfits looks amazing?
I collected a few pictures of celebrities with really nice outfits, combined with a hat.
Rosie Huntington-Whiteley

Rosiella hatun koko on hieman hillitympi, mutta sitäkin tyylikkäämpi. 

Kate Moss

Katella hattu sopii erittäin hyvin tähän kesäisempään asuun.

Kim Kardashian

Kim yhtä tyylikkäänä kuten aina. Hattu sopii mielestäni erittäin hyvin turkiksen kanssa.
Enää itseltäni puuttuu tälläinen yksilö. Muistan joskus viime keväänä sovittaneeni vastaavaa hattua H&M:n alehyllyllä, mutta jätin sen tyhmyyksissäni silloin kauppaan... No mutta nyt jos vastaani kävelee tälläinen niin olen aika varma, että sen nappaan mukaani ja yhdistäni tuleviin kevään ja kesän asuihini. ;)

I need to find that kind of hat too! 



2/19/2013

Only four nights left to Miami!!

Miamin matka lähestyy ja nyt alan tosissaan käsittää, ettei siihen ole enää kuukausia vaan vain muutama päivä aikaa! Aivan älyttömän siistiä, enkä ole koskaan aiemmin käynyt jenkeissä. Vihdoin pääsee hetkeksi pois täältä kylmästä Suomesta. Reissuun meitä lähtee vähän isompi porukka kahden perheen voimin ja myös ystäväni lähtee mukaan. Luulempa että noista tulevista kahdesta viikosta on tulossa aivan huippuja ja ikimuistoisia!

Keräilin joitain kuvia matkasta haaveillessani. :)

I'm going to Miami for two weeks to spend the holidays. Our departure is on Saturday. I pick a few pictures while I dreamed about our trip and wrote down some things that I want to do there. :)

Enjoy of Miami
Go out

Have fun on the beach

Find some nice bikinis

Take lots of pictures and enjoy the views

Keep calm and enjoy your trip

Buy something nice from VS

Shop a lot and try to find those lovely blue heels

Go to Disney world

Have a nice tan and enjoy the sun

Pictures: weheartit.com


Yesterday's Outfit






Jacket & knitwear - Vila
Scarf & shoes - H&M
Pants - Cubus
Watch - Gant

2/18/2013

You're giving me such sweet nothing



Kävimme tänään kuvailemassa ystäväni kanssa ja hyppimässä pitkin kirkon portaita. Saatiin otettua paljon kuvia ja niistä muutamat nyt tässä. Lisää tulossa myöhemmin, kunhan saan käytyä kuvat läpi kunnolla. :)

Jacket & knit - Vila




2/16/2013

Summer I want you back


Missing summer...

Dress - Soaked
Heels - Dinsko


11 things about me

Sain haasteen Step up and smile -blogin Helmiltä kertoa 11 asiaa itsestäni.

Here you go


1. Rakastan laulamista yli kaiken ja olenkin laulanut pikku tytöstä asti. Joskus saatan vain laulaa tunteja putkeen tajuamatta ajan kulua. Se on vain jotain mistä nautin niin paljon.

2. Olen horoskoopiltani neitsyt, eli ärsyttävänkin pikkutarkka joskus.

3. Olen kiinostunut kaikista kauneusjutuista ja rakastan laittautua. Yleensä siinä vierähtääkin tovi jos toinenkin. Tykkään kokeilla erilaisia juttuja meikkailussa ja näistä kokeiluista onkin "hyviä" muistoja silloin joskus ylä-asteen ajoilta. Kuten siniset kajaalit reunustamassa koko silmää... No onneksi ne on tullut kokeiltua ja todettua, että ehkä ne eivät näyttäneet niinkään hyvältä. :D

4. Olen läpikäynyt ison selkäleikkauksen vuosia sitten 9 luokalla ja jouduin jättämään urheilun vuodeksi.

5. Olen ollut musiikkiluokalla ja soittanut viulua reilut viisi vuotta.



6. Olen harrastanut liikuntaa monipuolisesti lapsesta asti, mutta aikoinaan salibandy vei mennessään.


7. Syksy on ehdoton lempi vuodenaikani.

8. Pienenä tahdoin salapoliisiksi ja se oli yleisin leikkini kun olin yksin. Aika moni ala-asteen kirjoitelmanikin syntyi salapoliisin näkökulmasta. Mistähän lie tämä ajatus syntynyt? :D

9. Pidän jääkiekosta ja tykkään käydä katsomassa otteluita paikan päällä. Olen katkera vanhemmilleni, jotka eivät koskaan laittaneet minua pelaamaan lätkää kun olin pieni.

10. Olen heikkona roskaruokaan, en niinkään karkkeihin tai muihin makeisiin.

11. Olen hyvin menevä tyyppi ja tykkään tehdä paljon asioita. Esimerkiksi kirjojen lukeminen sohvalla ei ole ihan mun juttu. Liikaa paikallaan oloa!


Kuvat ovat joskus syksyllä otettuja.


Takki & huivi - H&M
Kello - Gant






2/15/2013

The 80's are back!

Jälleen yksi viikko koulua takana ja tästä alkoikin useamman viikon harjoittelujakso, joten kouluun ei tarvitsekaan hetkeen mennä. Itsehän siis koulua käydessä asun viikosta viisi päivää toisessa kaupungissa ja palaan aina viikonlopuiksi takaisin kotiin. Matkustelu ja tavaroiden raahaus on aika rassaavaa, mutta on siihenkin tottunut. Kohtahan tämä kaikki loppuu jos asiat menevät niin kuin pitää ja valmistun keväällä.

Tässä hieman kuvia kuluneelta viikolta.


Eli mihin otsikko viittaa, niin meillä oli loppu viikosta koulussa hiihtokisat ja teemana toimi 80-luku. Se näkyi siis tyylissä, sillä varusteet saivat kuitenkin olla nykyaikaa, haha. Eli kuten kuvissa näkyy niin ihanan värikästä jengiä! Teema toi kyllä hyvää kevennystä kisoihin.


Toissa päivänä hiihtokurssiimme kuulunut hiihtoretki ja lämmittelyt laavulla.


Opiskelua kahvin voimalla. Kävin tekemässä itselleni InBody kehonkoostumusmittauksen ennen harjoitteluun lähtöä ja mielenkiinnosta nähdä tämän hetkinen tilanne, sillä olen syksystä asti sairastellut epäsäännöllisen säännöllisesti ja joulun alla jouduin pitämään taukoa liikunnasta kokonaan. Saliharjoittelu on jäänyt aika minimiin, mutta onneksi kaikki näyttää vielä ihan hyvältä. Toivotaan että sairastelut alkaa olla nyt selätetty ja treenitkin alkaisi taas kulkea entiseen malliin. :)

Kävin vihdoin ja viimein ottamassa kauan harkinnassa olleet ripsienpidennykset. Ihanathan ne ovat ja niin helpot. Ei tarvitse treenaillessa pelätä onko ripsarit poskilla. Kyllä, olen tyytyväinen!

Ja vihdoin uusi koneenikin saapui, sillä vanha hajosi. Onneksi kovalevyltä saatiin siirrettyä kaikki tiedostot tähän uuteen koneeseen, joten kaikki kuvat ja kouluhommat oli tallessa, jee! Kyllä voin kertoa että hieman hätäännyin siinä vaiheessa, kun koneeni lakkasi toimimasta ilman mitään syytä. Sieltä kun yleensä löytyy nykyään aika moni asia tallennettuna tiedostoihin ja enhän mä fiksuna tyttönä tietenkään ollut tallentanut niitä mihinkään muualle, kuten esimerkiksi muistitikulle. No onneksi tästä selvittiin pelkällä säikähdyksellä ja osaan olla jatkossa järkevämpi (ainakin toivottavasti).

 Kuvaa söpöistä ystävänpäiväleivoksista, joita saatiin koulussa. :)

Tosi kiva päästä viettämään taas muutama viikko aloillaan harjoittelun merkeissä ja pieni breikki koulustakin tekee hyvää. Nyt voi rauhassa alkaa kirjoitella sitä opparia, joka kummittelee mua koko ajan. Ensin ajattelin kuitenkin ottaa vähän rennommin, nimittäin reilun viikon päästä lähden lomailemaan Floridan auringon alle, nimittäin Miamiin! Tätä on odotettu!! Woohoo! :)


Mukavaa viikonloppua kaikille!

2/08/2013

Photos from my last weeks

Koneeni on tällä hetkellä huollossa, joten ajattelin tsekkailla hieman puhelimeni kuvatiedostoja. Sillä kun tulee napsittua suht paljon kuvia, kun on tietysti lähes aina mukana. Tässä hieman sekalaisia kuvia kuluneilta viikoilta...


Kuvia kuluneelta kouluviikolta korispeleistä, salitreeneistä ja curlingista.
Ja hieman hauskanpitoa opiskeluiden ohessa. Tuo kuvan mekko on muuten tilattu bubbleroomilta alunperin eräisiin häihin ja onkin yksi suosikeistani!
Joku eskimo päässyt kuvaan, taisi olla aika kylmä päivä... Keskellä ihana kissani Olli ja viimeinen kuva eräästä kuvaussessiosta muutama viikko takaperin ystäväni kanssa. :)

Mua harmittaa niin paljon, kun jouduin skippaamaan tällä viikolla yhden koulupäivän lääkärin takia. Meillä olisi nimittäin ollut tutustuminen erääseen elämysliikunnan yritykseen ja meidän luokkalaiset pääsi ajamaan moottorikelkoilla sekä mönkijöillä jäällä ja vaikka mitä muuta kivaa. Näin myöhemmin kuvia ja vaikutti kyllä hauskalta päivältä. Harmi että jäi itseltä väliin... Tuskin tulee nimittäin ihan heti itsekseen lähdettyä mihinkään vastaavaan, enkä ole edes koskaan päässyt ajamaan kumpaakaan noista!

Loving these looks


Olen niin ihastunut tähän lyhyempään malliin hiuksissa! Tuo ihanaa piristystä sille perinteiselle pidemmälle tyylille. Itselläni on ollut nyt jo pitkään pidemmät hiukset, eikä niissä oikeastaan tällä hetkellä ole mitään erityistä mallia edes. Haluaisin jotain aivan uutta ilmettä ja olenkin nyt iskenyt silmäni tähän pituuteen. Aivan ihana niin suorana kuin kiharanakin! Ainoastaan tässä mua hidastelee se, etten ole täysin varma olenko valmis luopumaan tästä nykyisestä pituudesta. Musta on niin kiva kun saan hiukset kokonaan korkealle ponnarille. Varsinkin kun liikun paljon ja hiukset tulee olla kiinni, niin ne on helppo aina vetää sille ponnarille. Mutta eihän se anna jossei otakkaan ja tässä olis ainakin sitä uutta ilmettä! Nyt pikku hiljaa keräilen rohkeutta ja kypsyttelen asiaa päässäni. Luultavasti vain loppuen lopuksi marssin kampaajalle ja käsken vain leikata lyhyeksi liikaa kyselemättä, etten tule katuman päälle, haha. No katsotaan miten käy... :)

Mutta nämä lookit ovat niin ihania ja sopivat kantajilleen paremmin kuin hyvin, jotka kaikki ovat totuttu näkemään myös pidemmissä hiuksissa.
 

2/02/2013

When you call my name it's like a little prayer





Takki/jacket - Stradivarius, paita/shirt - Vila, housut/pants - Cubus, kengät/shoes - Nelly, kaulakoru/necklace - Gina tricot

2/01/2013

If I could melt your heart





Takki & farkut - Cubus, huivi & kengät - h&m, kaulakoru - mango
Jacket & Jeans - Cubus, scarf & shoes - h&m, necklace - mango